BMW прикрасила салон купе M850i частками метеорита


Опубликованно 13.01.2019 00:34

BMW прикрасила салон купе M850i частками метеорита

Компанія BMW представила спеціальну версію нового купе 8 серії — M850i Night Sky. Салон унікальною «дводверки» прикрашений елементами метеоритів, долетевших до поверхні Землі. Прем'єра «зоряного» BMW Individual M850i Night Sky відбулася в ніч з 3 на 4 січня 2019 року, годинник активності метеоритного «дощу».

Унікальне купе створено фахівцями підрозділу BMW Individual, що займається персоналізацією автомобілів марки протягом 25 років. Інкрустовані шматки метеорита прикрашають накладку центральній консолі, кнопку запуску і зупинки двигуна, верхню смугу селектора трансмісії і контролер iDrive. Метеоритної крихтою інкрустовані накладки на дверні пороги з логотипом логотипом марки. Малюнок зоряного неба з'явився на кришці центрального підлокітника, в яку вмонтували спеціальні світлодіоди, а також на оббивці сидінь і стелі.

 

BMW M850i Night Sky

1

2

3

 

Зоряні елементи присутні і в екстер'єрі «дводверки». Кристалічний малюнок нанесли на корпуси бічних дзеркал, передні повітрозабірники, сітчасті вставки в передній частині автомобіля і гальмівні диски. Всі ці елементи були виготовлені спеціально для BMW Individual M850i методом 3D-друку. Як стверджують у компанії, розроблені BMW Motorsport алюмінієві гальмівні диски «зоряної дводверки» на 30% легше стандартних аналогів.

Кузов купе пофарбований у глибокий неметалевий відтінок чорного кольору. Поверх основного кольору нанесений другий шар кольору синій металік, плавно сходить на рівні колісних арок. Третій шар з різними розмірами часток пігменту надає покриттю відчуття глибини.

Про зміни в технічній частині M850i Night Sky не повідомляється. BMW M850i xDrive Coupe комплектується двигуном 4.4 V8 TwinPower Turbo (530 к. с. і 750 Нм) і оновленої 8-ступкою Steptronic Sport з підрульовими перемикачами. З місця до 100 км/год топова версія «дводверки» розганяється за 3.7 с.



Категория: Авто