Майя допоможуть Нібіру напасти на Землю і зруйнувати її дощенту: гучну заяву уфологів і конспірологів


Опубликованно 12.01.2019 00:24

Майя допоможуть Нібіру напасти на Землю і зруйнувати її дощенту: гучну заяву уфологів і конспірологів

Одні експерти заявляють, що зникнення майя не несе за собою ніякої містики. Інші ж, навпаки, розповідають, що зникнення цивілізації передували події, про які багато хто навіть не здогадуються.

Наприклад, прихильники теорії змови в один голос заявляють, що стародавніх індійців похитилиинопланетяне спланетыНибиру, передає "Диалог.UA".

Фахівці розповідають, що могутня цивілізація раніше існувала в Америці. Вона залишила про себе багато артефактів. Але сьогодні все, що пов'язано смайя, експерти добувають буквально по крихтах.

У теж час, представники офіційної науки заявляють, що не бачать ніякої містики в тому, що майя не існує. Експерти відзначають, що говорити про існування на цій території єдиної держави можна лише умовно. На ділі ж це було безліч постійно воюють один з одним міст. І саме постійні і практично непрерывающиеся сутички призвели до виснаження ґрунтів, руйнування поселень і в кінцевому підсумку до загибелі цивілізації.

Але цю нудну версію відкидають прихильники теорії змови. Вони кажуть, що сучасні люди навіть не можуть уявити, на скільки був великий рівень розвитку майя. Плюс до всього, і в цьому впевнені конспірологи, зникнення цивілізації пов'язане з інопланетними силами.

Вони стверджують, що мешканці таинственнойНибиру, так звані аннунаки, звернулися до майя з діловою пропозицією. Воно полягало в тому, щоб індіанці зібрали і відправили на Нібіру представників своєї цивілізації, щоб ті проконсультували надлюдей з планети-вбивці. За це аннунаки запропонували майя рідкісні для блага Землі.Майя відмовили, і причому дуже жорстко.

Після цього, згідно з легендою яку просувають конспірологи, аннунаки силою захопили безліч представників майя і відправили їх на Нібіру. А тих майя, що залишилися, прибульці просто знищили.

Уфологи підтримують дану теорію і додають, що деякі нащадки давніх майя і понині живуть на Нібіру, вимушено допомагаючи своїм загарбникам. Більш того, альтернативні експерти запевняють, що вижили майя допоможуть Нібіру знищити Землю.

У свою чергу представники офіційної науки нагадують, що Нібіру "виникла" через помилки в розрахунках астрономів.

Вважалося, що в Сонячній системі повинна знаходитися як мінімум ще одна масивна планета. Для чого фахівцями і була придумана умовна планета X. Теорія потім не підтвердилася, але уфологи в це не вірять і по сей день.Вони доводять, що смертоносна планета є, і вона рухається в космосі по витягнутій орбіті.

Нагадаємо, Нібіру перед кінцем светапоявилась у багатьох куточках земної кулі.

Додамо, планета-вбивця готова до останнього ударупо Землі.



Категория: Техника