Світова катастрофа: зміна полюсів Землі завдасть всьому живому серйозні каліцтва


Опубликованно 11.01.2019 00:06

Світова катастрофа: зміна полюсів Землі завдасть всьому живому серйозні каліцтва

Експерти в галузі науки озвучили невтішний прогноз для людства.

Протягом останніх років у світі науки фахівці готуються до потенційного перевороту вмагнитном поле Землі. Це - природне явище, що відбувається кожні 200-300 тис. років, коли Північний і Південний полюси планети міняються місцями. Про це сообщаетLIGAnews, передає "Диалог.UA".

Відомо, що останній раз зміна полюсів повинна була відбутися 40 тис. років тому, однак цього не сталося. Остання зафіксована зміна відбулася 780 тис. років тому.

Вчені попереджають, що після запуску даного процесу його завершення може зайняти 1 тис. років. Протягом цього часу магнітне поле Землі зазнає величезних ризиків, внаслідок чого живі істоти на планеті стануть ще більш уразливими до підвищеної дози сонячної радіації.

Група вчених помітила, що магнітне поле Землі має слабку локацію, яка отримала назву "південно-атлантична аномалія".

Як стверджують вчені, дана аномалія простягається від Чилі до Зімбабве, і є ознакою того, що зміна полюсів – реальне явище.

Коли зміна полюсів станеться, то станеться скорочення інтенсивності магнітного поля на 90%.

Сонячні бурі, як відомо, з'являються з-за радіації, яка проникає на Землю, і нагріває атмосферу, змушуючи її розширюватися. Це означає, що супутникових сигналів буде нелегко проникати в атмосферу, що призведе до відсутності інтернет-сервісу, GPS-навігації, супутникового телебачення та мобільного зв'язку", - підкреслили вчені.

Нагадаємо, на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter NASA повідомляє, що їхній космічний зонд під назвою New Horizonsмаксимально наблизився до межі Сонячної системи.

Як повідомляв "Диалог.UA", уфологи розповіли, що майя допоможуть Нибирунапасть на Землю і зруйнувати її дощенту.



Категория: Техника