У Всесвіту є двійник, де час тече у зворотний бік: революційне відкриття перевернуло догори дном науку


Опубликованно 10.01.2019 00:08

У Всесвіту є двійник, де час тече у зворотний бік: революційне відкриття перевернуло догори дном науку

Фахівці в цій сфері довго працювали над своїм проектом, а тепер показали всьому світу, чого досягли.

Група канадських учених з Інституту теоретичної фізики висунула революційну версію у світі науки. Фахівці заявили, що в момент Великого вибуху образовалосьдве "симетричні" всесвіти. В одній - там, де живемо ми, - час потекло звичним нам способом, а інша - дзеркальна - стала з такою ж швидкістю віддалятися в минуле. Про це повідомляє "Диалог.UA".

В цілому робота вчених з Канади не викликає очевидних протиріч.

Згідно з прийнятою на сьогоднішній день теорії, вся наша Всесвіт - простір, час і маса/енергія - з'явилася в результаті Великого вибуху, і з тих пір, ось вже майже 14 млрд років тому, розширюється і охолоджується. З елементарних частинок поступово утворилися атоми, а вже з них - все відоме речовина, включаючи зірки і нас самих.

Пояснення, запропоноване канадцями, куди простіше і дозволяє пояснити всі спостережувані явища, не порушуючи уже існуючих теорій.

Нагадаємо, Ванга передбачила "оксамитову" революцію в Чорногорії, загибель Індіри Ганді, смерть Леоніда Брежнєва, розвал СРСР, трагедію у Курську.

Що стосується 2019 року, відома провидиця казала, що онбудет багатий на події, які докорінно змінять життя на Землі.

Приміром, вона передбачала, що: "втомлена Земля збунтується і багато людей погубить".

Крім того, нещодавно очевидець смогзаснять таємниче явище в небі, після чого альтернативні вчені і конспірологи заявили, що чоловік побачив реальну зірку смерті, або ж планету Нібіру.

Як повідомляв "Диалог.UA", гуманоїди з Нибирусрочно покинули Антарктиду. Вчені ж встигли назвати причину, з якої прибульці відлетіли з Арктики.



Категория: Техника