Притулок світової еліти було виявлено в Антарктиді: запаморочливі кадри розбурхали користувачів


Опубликованно 09.01.2019 00:30

Притулок світової еліти було виявлено в Антарктиді: запаморочливі кадри розбурхали користувачів

Археологи впритул досліджують поверхню Землі з допомогою додатків в "Гугл". На цей раз дослідники натрапили на неймовірне спорудження в Антарктиді. Вони висловили свої теорії з приводу знахідки.

У зоні вічної мерзлоти дослідники натрапили на об'єкт, природу якого в самому початку вони не зрозуміли. Однак, провівши експертизу, вони усвідомили, що натрапили на досить цікава споруда, передає видання "Диалог.UA" з посиланням на LIGAnews.

Автори даної знахідки – брати Казенсы. Вони відзначили, що структура в цій зоні була створена штучним чином. Щоб довести свої слова, брати створили відеоролик, де продемонстрували свою знахідку. Цікаво і те, що будівля має неймовірну форму. За словами віртуальних археологів, природа просто не здатна створити щось подібне.

Але на вищезгаданому брати не стали зупинятися. Вони стверджують, що знайшли притулок світової еліти. Можливо, є і інші подібні споруди на Землі. Казенсы розповіли, що, швидше за все, світова еліта проводила в цьому спорудженні свої експерименти. Однак точну інформацію по цього приводу ніхто не знає, а брати висунули лише свої припущення.



Категория: Техника