Рептилоид розкрився у прямому ефірі: його стрімкий погляд налякав телеглядачів – кадри


Опубликованно 03.01.2019 00:08

Рептилоид розкрився у прямому ефірі: його стрімкий погляд налякав телеглядачів – кадри

Під час телеефіру в Іспанії сталося щось незрозуміле. Очі репортера раптово змінилися. Цей погляд налякав глядачів. Експерти відзначили, що це міг бути не людина, а рептилоид або навіть демон, який переховувався під людською маскою.

Жителі Іспанії злякалися, коли переглядали телевізор. Щось дивне сталося на одному з телеканалів. Звичайний репортер розповідав глядачам про новини, але раптом його очі стали леденяще-сірого кольори, передає видання "Диалог.UA" з посиланням на "Російський Діалог".

Відзначається, що кореспондента звуть Алехандро Риего. Багато телеглядачі, не відразу зрозуміли, що це був за леденить душу погляд. Однак у уфологоф і конспірологів з'явилися власні теорії.

Перед коментарями експертів автор відеоролика продублював запис видеоэфира. Житель Іспанії зробив це, щоб показати всьому світу таке неймовірне явище. Також він хотів довести істину сказаних раніше слів своїм друзям. На це звернули увагу експерти. Вони заявили, що ведучий новин – це рептилоид, який зник за людською маскою. Були навіть припущення, що він є роботом і навіть демоном.

Експерти зазначили, що вони починають часто стикатися з дивними явищами під час телеефірів. Тим не менше, ніхто не знає, до чого це все.



Категория: Техника