Яка група крові наділить людини суперздатності: вчені дали резонансний відповідь


Опубликованно 01.01.2019 00:06

Яка група крові наділить людини суперздатності: вчені дали резонансний відповідь

Ряд експертів звернув увагу на те, що у деяких людей у крові присутній негативний резус-фактор. З точки зору науки, він не може бути присутнім у істот, які походять від мавпи. З'явилося багато припущень з цього приводу.

Експерти розповіли про унікальні можливості людей, які володіють відповідною групою крові. Мова йде про ту крові, якій присутній негативний резус-фактор. Саме це привело вчених до ряду домислів, передає видання "Диалог.UA" з посиланням на LIGAnews.

У свою чергу, теологи прямо заявляють про те, що люди, у яких спостерігається в крові резус-фактор, можуть бути посланцями богів. На цьому тлі варто відзначити, що резус-фактор крові відкрили тільки в 1940-х роках.

Офіційна ж наука враховує той факт, що людина походить від мавпи. Проте далеко не у всіх приматів спостерігається позитивний RH. Вчені задалися питанням про те, як він може взагалі з'явитися у людини. При цьому аналітики звернули свою увагу на дане питання. Вони відзначили, що резус-фактор крові спостерігається у тих національностей, які досліджені найменше: євреї, баски, самаритяни.

Окрема група дослідників зазначила, що у більшості людей з надздібностями як раз спостерігався негативний резус-фактор. Уфологи з цього приводу кажуть, що такі люди є нащадками тих людей, які змішувалися з інопланетними расами.

Нагадаємо, вчені прийшли у свій час до висновку про те, що паралельні світи в теорії можуть існувати. Крім того, вчені стверджують, що подорожі в часі цілком можливі.



Категория: Техника