В Єрусалимі знайдено даний поховання Ісуса – вчені не можуть прийти в себе від вмісту гробниці: фото


Опубликованно 29.12.2018 00:24

В Єрусалимі знайдено даний поховання Ісуса – вчені не можуть прийти в себе від вмісту гробниці: фото

Унікальне місце розташоване приблизно в 5 кілометрах від Гробу Господнього в християнських кварталах Старого Єрусалиму.

За переказами, це саме те місце, де в 30-33 роках до нашої ери розіп'яли Ісуса Христа, передає "Диалог.UA" з посиланням на"Ліга Новини Росія".

Вчені припускають, що насправді Син Божий міг бути реально похований у тойгробнице, яку виявили поблизу Єрусалима.

Перша згадка про сенсаційну знахідку було ще в 1980 році. Тоді в Східному Єрусалимі було виявлене поховання, більш відоме сьогодні як Гробниця Талпиота. Вміст гробниці вельми здивувало вчених.

В ній былм так звані оссуары, тобто скрині з написами релігійних епіграфів і малюнками.

Завдяки вмісту написів вчені з'ясували, що тут похований саме Ісус.

Більш того, разом з Ісусом поховали і членів його сім'ї, а також деяких інших персонажів, відомих з Нового Завіту Біблії.

Написи свідчили, що більше вони ніколи не воскреснуть.

Але цю версію про невоскрешении оскаржують археологи і теологи, які стверджують, що в гробниці присутній чудо святого вогню.

Один з експертів нагадав, що щороку перед Великоднем поруч з могилою відбувається справжнє диво: з місця, де поховали Ісуса, виривається таємничий синій світло.

Раніше вчені вразили сенсаційним відкриттям: Ісус виглядав зовсім інакше.

Також справжній фурор на експертів произвеланаходказа пазухою Ісуса Христа.



Категория: Техника