Вибух метеорита в Іспанії: через таємничого об'єкта ніч стала раптово вдень – кадри


Опубликованно 16.12.2018 00:14

Вибух метеорита в Іспанії: через таємничого об'єкта ніч стала раптово вдень – кадри

На Іспанію вночі міг впасти метеорит, однак він вибухнув у повітрі. Яскравий спалах стала причиною того, що ніч перетворилася на день. На щастя, ніхто з людей не постраждав, хоча очевидці були налякані.

Жителі Іспанії стали свідками яскравого небесного явища. Відомо, що на іспанську провінцію Андалусія насувався метеорит, але він вибухнув у небі, за ніч перетворилася на день, передає видання "Диалог.UA" з посиланням на LIGAnews.

Вчені зосередили свою увагу на тому факті, що об'єкт з космосу вже перебував у земній атмосфері. Він рухався на землю зі швидкістю 100 000 кілометрів на годину. Досить яскраве світіння об'єкта було помітно відразу, як тільки він увійшов в атмосферу. З цієї причини працівники астрономічної обсерваторії в Гранаді і Севільї відразу почали спостерігати за цим метеоритом.

Відомо, що він вибухнув на висоті 63 кілометрів від землі. Яскравий спалах стала причиною того, що ніч перетворилася на день. На щастя, нічого серйозного не сталося. Спалах тільки налякала жителів Іспанії. Всі залишилися в цілості й схоронності.



Категория: Техника