Lexus оновив купе RC


Опубликованно 15.12.2018 06:08

Lexus оновив купе RC

На Паризькому автосалоні Lexus представить оновлену версію спортивного купе RC. Дебют новинки відбудеться 4 жовтня, а вже до кінця осені купе з'явиться на ринку Японії.

Від попередника оновлений купе відрізняється світлодіодними фарами з інтегрованими ходовими вогнями, допрацьованими задніми ліхтарями, перерисованным новим переднім і заднім бампером, на якому замість імітації з'явилися справжні повітроводи, а також іншої кришкою багажного відділення. Крім того, сітчаста радіаторна решітка, раніше доступна тільки в модифікації F Sport, стала стандартною для всіх інших. Модифікація F Sport отримає іншу решітку радіатора і 19-дюймові колісні диски. В цілому стилістику моделі привели у відповідність із зовнішністю флагманського купе LC.

Салон Lexus RC

1

2

Попрацювали дизайнери і над інтер'єром. У салоні з'явилися аналоговий годинник з чорним циферблатом, як у того ж купе LC, і декоративні вставки, пропоновані в п'яти колірних рішеннях. Для більшого комфорту змінили форму центрального підлокітника, а нижні краї центральній консолі пом'якшили шкіряними «подушками».

Є зміни і з технічної сторони: перенастроєна підвіска, покращена аеродинаміка, чуйність акселерометра і рульового управління. Як запевняють у компанії, «Lexus RC відтепер стабільніше, ніж коли-небудь, в самих різних умовах водіння». Імовірно, віддача дволітрової «турбочетверки» не змінилася - 245 л. с. і 350 Нм крутного моменту.



Категория: Авто