?koda показала спортивний кросовер Kodiaq RS на відео


Опубликованно 13.12.2018 00:04

?koda показала спортивний кросовер Kodiaq RS на відео

?koda анонсувала світову прем'єру «зарядженого» кросовера Kodiaq RS на Паризькому автосалоні в жовтні. Компанія опублікувала видеотизер і розкрила першу інформацію про модель.

Kodiaq RS став першим кросовером марки, в стандартне оснащення якого увійшла цифрова приладова панель і світлодіодна оптика з кристалічним ефектом, а в кузовний панелі новинки з'явився колір Race Blue, раніше не використовувався ні на жодному іншому кросовері ?koda.

Кросовер укомплектований «фольксвагеновским» битурбодизелем 2.0 BiTDI потужністю 239 к. с. - самим потужним «дизелем» в історії ?koda, звучання якого в режимі «Sport» можна почути на відео. У моделі адаптивне шасі DCC, система повного приводу і перемикач режимів руху Driving Mode Select. Крім того, Kodiaq RS - перша модель ?koda оснащена системою Dynamic Sound Boost, змінює звук мотора в залежності від їздового режиму.

Поєднується мотор з роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями і повним приводом. Динамічні характеристики поки не розкриваються. За попередніми даними, з місця до 100 км/год «заряджений» Kodiaq зможе розганятися приблизно за 6.5 с, а максимальна швидкість складе 230 км/ч.

?koda Kodiaq RS буде пропонуватися в п'яти - і семимісному кузові. Більш детальна інформація про моделі стане відома під час прем'єри в Парижі.

У червні прототип «зарядженого» ?koda Kodiaq RS, керований німецької гонщицею і телеведучої Сабіною Шміц, встановив новий рекорд «Північної петлі» для семимісного кросовера. Трасу довжиною в 20.832 км кросовер подолав за 9:29.84 хвилини.



Категория: Авто