Позашляховик Rezvani Tank обзавівся хардкорного X-версією


Опубликованно 13.12.2018 00:04

Позашляховик Rezvani Tank обзавівся хардкорного X-версією

Каліфорнійська фірма Rezvani Motors представила саму екстремальну Х-версію позашляховика Tank з 717-сильним наддувним мотором V8 Hemi 6.2, як у купе Dodge Challenger Hellcat. Замовлення на новинку вже приймаються. Вартість стартує від 259 тисяч доларів США.

Міцний сталевий кузов Rezvani Tank X забарвлений в матовий сірий колір. Передню його частину прикрашає агресивна радіаторна решітка і фірмова оптика, характерна іншим моделям марки, включаючи мелкосерийные суперкари Rezvani Beast і Beast Alpha. На підставі радіаторної решітки встановлені світлодіодні протитуманні фари, а на даху - додаткова світлодіодна панель.

Під капотом Х-версії наддувний мотор V8 Hemi 6.2, що генерує 717 л. с. і 962 Нм крутного моменту. У стандартне оснащення моделі увійшла спортивна підвіска, система нічного бачення і/або тепловізор. Опціонально пропонується пакет Off Road Extreme з мостами Dynatrac ProRock XD60/80, дозволяють збільшити дорожній просвіт на 150 мм, передні і задні гальма Dynatrac ProGrip, 2.5-дюймовими амортизаторами Fox з байпасом (зовнішнім перепускним клапаном) і величезними 37-дюймовими позашляховими шинами.

В обробленому натуральною шкірою і замшею салоні позашляховика встановлені сидіння з розвиненою бічною підтримкою, проекційний дисплей і інформаційно-розважальна система з 7.9-дюймовим екраном з навігацією і підтримкою Google Maps.



Категория: Авто