?koda опублікувала ескізи концепт-кара Vision RS


Опубликованно 05.12.2018 00:44

?koda опублікувала ескізи концепт-кара Vision RS

Одним з експонатів осіннього автошоу в Парижі стане концепт ?koda Vision RS. Компанія опублікувала перший тізер концепт-кара, який продемонструє дизайн майбутніх моделей «зарядженого» сімейства ?koda і нової серійної компактної моделі.

Особливістю концепт-кара став кузов з різкими гранями виштамповок, вузька трикутна головна оптика і «аеродинамічно оптимізований» спойлер на даху. Крім двох ескізів, що дозволяють отримати загальне уявлення про дизайн новинки, компанія надала інформацію про габарити концепту. Довжина ?koda Vision RS становить 4356 мм, ширина - 1810 мм, висота - 1431 мм. Таким чином, він на 52 мм довша, на 104 мм ширше і 28 мм нижче нинішнього хетчбека ?koda Rapid Spaceback. Колісна база концепту більше на 48 мм

Інформації про технічну начинку і динамічних характеристиках Vision RS не надали. Загадкою залишилося й ім'я майбутньої новинки, яка стане третьою «зарядженої» моделлю ?koda, зайнявши місце поряд з вже готовим до виробництва Kodiaq RS. Прем'єра кросовера відбудеться там же в Парижі на початку жовтня.



Категория: Авто