Таємниця занепалих ангелів розкрита: вчені оприлюднили дивовижну теорію про Божих изгнанниках - подробиці


Опубликованно 05.12.2018 00:24

Таємниця занепалих ангелів розкрита: вчені оприлюднили дивовижну теорію про Божих изгнанниках - подробиці

У науковому світі не припиняються суперечки щодо існування занепалих ангелів і їх походження.

Так, прихильники теорії про древніх космонавтів переконані, що згадуються біблії занепалі ангели і зовсім прийшли на Землю з Марса, передає "Диалог.UA" з посиланням на"Ліга Новини Росія".

А деякі теоретики вважають, що життя на Землі стала можливою лише тому, що в цьому були безпосередньо задіяні гуманоїди з Червоної планети. Вони переконують, що про життя наМарсе можна знайти дані в Біблії.

За словами рабина Аріеля Бар Изадока, який спирається на книгу Еноха, група ангелів спустилася на Землю, порушивши тим самим слово Боже.

"Вони представили людству способи, інструменти, знання, які ми сьогодні усвідомлюємо як науку і технології. Ці ангели були в людському вигляді, - вони були схожі на нас", - запевняє рабин.

До речі, згідно з даними з Біблії, диявол став лідером занепалих ангелів як раз після того, як був вигнаний з небес Господом.

У свою чергу, експерт Вільям Генрі наполягає, що занепалі ангели справді зійшли до нас із Марса. Він нагадав, що ще в 1320 році поет Данте описував Марс як "п'ятий коло Небес".

"Більше 100 років мифологи розглядають ідею про те, що занепалі ангели прийшли з Марса на Землю", - зазначає вчений.

Нагадаємо, раніше експерти розкрили таємницю дьявольскогочисла 666.

Також повідомлялося про сенсаційне фотоИисуса Христа, яке вразило вчених.



Категория: Техника