Новий Land Rover Defender помітили в серійному кузові


Опубликованно 01.12.2018 00:40

Новий Land Rover Defender помітили в серійному кузові

Новий Land Rover Defender вийшов на дорожні випробування. Закамуфльований прототип новинки був помічений біля інженерного центру компанії Jaguar Land Rover в британському Гейдоне. Прем'єра серійної версії нового Defender запланована на середину 2019 року, продажі стартують в 2020 році.

Фотографії прототипу з написом #BEST4X4XFAR (кращий 4х4 всіх часів) на бортах опублікував Autocar. Як розповів виданню шеф відділу маркетингу компанії Jaguar Land Rover Фелікс Бротигэм, на них один з чотирьох прототипів з фінальної конфігурацією кузова та агрегатів. Надалі їх буде більше. Прототипи випробують в різних кліматичних зонах.

«З часом, як і слід було очікувати, Defender проведе всі звичайні тестові процедури, починаючи з випробування холодом у Швеції і закінчуючи екстремальної спекою в Долині Смерті в США», - розповів Бротигэм.

Як видно на фото, кузов нового Defender практично не має нічого спільного з класичною моделлю, знятої з виробництва в січні 2016 року. З фамільних рис поки що можна відзначити тільки двері багажного відділення. Можливо, щось із загальних чорт ховається під камуфляжем. Наприклад, решітка радіатора і оптика.

За інформацією журналістів видання, прототип оснащений незалежною задньою підвіскою і 2.0-літровим «турбодизелем», але очікуються бензинові мотори і гібридні силові установки. Модель розробляється в коротко - і довгобазної версіях. Це дозволить компанії створити ціле сімейство, починаючи від звичайних автомобілів і закінчуючи моделями преміум-класу.



Категория: Авто