Вчені назвали причини, що змушують з'являтися примар і контактувати з людьми, - подробиці вразили Мережа


Опубликованно 01.12.2018 00:04

Вчені назвали причини, що змушують з'являтися примар і контактувати з людьми, - подробиці вразили Мережа

Сьогодні стало відомо про те, що фахівці з наукового світу нарешті-таки з'ясували, що є каталізатором для виникнення химерних фігур.

Вчені підкреслюють, що 18% людей на планеті Земля, запевняють громадськість у тому, що у свої певні життєві моменти вони зустрічалися з примарами і навіть комунікувати з ними, повідомляє "Диалог.UA".

Фахівці повідомили, що однією з причин такого явища служить можливість сприйняття деякими особистостями інфразвуку, так як 22% добровольців у ході дослідження зізналися в тому, що під впливом звукових хвиль в 17 герц бачили речі, які не пояснити і відчували почуття страху. Також наявність плісняви в будівлях могло стати каталізатором до того, що людина бачила галюцинації і це якраз є поясненням того, що примарні фігури часто з'являються в давно покинутих приміщеннях. Ще одним чинником того, що люди бачать примар, є витік газу, так як під його впливом змінюється фізичний і психічний стан індивіда в гіршу сторону, а це провокує поява аномальних речей і недолік кисню. За словами вчених, саме відсутність достатньої кількості кисню може стати причиною запаморочення та помутніння розуму в людини.

У той же час велику роль в тому, що люди бачать нез'ясовні речі, грає самоубеждение самої особистості в тому, що привиди існують реальні і, так як для багатьох почуття страху є приємним відчуттям. Це пояснюється тим, що під час ситуацій, що викликають стрес, звільняється гормон дофамін, який несе відповідальність за відчуття задоволення.

Сьогодні ми повідомляли, що фахівці сумелиразгадать число диявола.

Раніше вченими былинайдены малюнки в піраміді Хеопса, яких апріорі не могло існувати в ті часи.



Категория: Техника