Науковий світ сколихнула унікальна теорія: прабатьками сучасних людей стала лише одна сімейна пара


Опубликованно 29.11.2018 00:18

Науковий світ сколихнула унікальна теорія: прабатьками сучасних людей стала лише одна сімейна пара

До сенсаційного висновку вчені прийшли після досліджень мільйонів генетичних "штрих-кодів" 100 000 різних видів, у тому числі і людей.

У ході свого дослідження вчені з'ясували, що батьками нинішнього людства може бути всього одна пара, яка жила на Землі 200000 років тому,передає "Диалог.UA" з посиланням на "Ліга Новини Росія".

У підтвердженні своєї унікальної версії вчені нагадали про катастрофічний подію, яка практично винищила людей. Після цього жителі Землі нібито і стали розмножуватися від всього однієї пари.

Дослідження очолювали вчені Марк Штокл і Девід Талер. До сенсаційного висновку вони прийшли після вивчення мітохондріальної ДНК, що передається по материнській лінії з покоління в покоління.

Ця ДНК, за запевненнями експертів, показала відсутність людської винятковості" і довела тим самим, що генетичне різноманіття людей не так вже і велике.

"В той час, коли люди приділяють стільки уваги індивідуальним і груповим відмінностям, можливо, нам варто більше часу приділяти тому, як сильно ми схожі один на одного",- зазначили вчені.

Крім того, Штокл і Талер акцентували, що практично 90 відсотків сучасних видів тварин походять від батьків, почали народжувати практично в одне і теж час - менше 250000 років тому.

Раніше вчені вразили сенсаційною новиною про настоящейпричине зникнення біблійного міста Содом.

Додамо, вчені здивували теорією оБожьих изгнанниках.



Категория: Техника