Невідома науці цивілізація в Сибіру: експерти зробили гучне відкриття – кадри


Опубликованно 29.11.2018 00:18

Невідома науці цивілізація в Сибіру: експерти зробили гучне відкриття – кадри

У російському Сибіру експерти виявили сліди невідомої науці цивілізації. Вони знайшли залишки механізмів, пружин, а також інших артефактів, де зображені дракони. Поки що ніхто не може сказати, кому належали ці предмети.

До одного з російських регіонів дослідники звернули свою пильну увагу. В цей раз вони зробили сенсаційне відкриття в Сибіру. Мова йде про артефактах, які, швидше за все, належать невідомої науці цивілізації, передає видання "Диалог.UA" з посиланням на "Російський Діалог".

Відзначається, що вищезазначеним артефактів неможливо дати раціональне пояснення. Хоча теорій було побудовано досить багато.

Дослідники повідомляють, що ними були виявлені артефакти з зображеннями драконів. Вони найбільше нагадують азіатські мотиви. Однак дослідники наполягали на тому, що 2000 років тому в районі Сибіру не могло бути і мови про азіатській культурі. А артефактів, враховуючи слова експертів, як мінімум 2000 років.

Крім цього у водах озера Тере-Холь, яке перебуває у Республіці Тива, збереглися залишки найдавнішого форту. Але експерти не змогли виявити тих, хто міг би побудувати щось подібне. Цікаво і те, що вчені знайшли в цих руїнах різні пружини та деталі механізмів, вік яких досягав близько двох мільйонів років.



Категория: Техника