McLaren вивів на тести трековую версію гіперкара Senna


Опубликованно 29.11.2018 00:12

McLaren вивів на тести трековую версію гіперкара Senna

Британська марка McLaren вивела на тести серійну версію трекового гіперкара Senna GTR. Вартість новинки близько 1.2 млн євро. Тираж 75 одиниць повністю розпроданий. Перші автомобілі власникам поставлять наприкінці 2019 року.

Шпигунські фото прототипу McLaren Senna GTR опублікував Motor1. Судячи по знімках, автомобіль отримає новий аеродинамічний обвіс, величезний передній спліттер і активне заднє крило. Притискна сила складе 1000 кг, тобто на 200 кг більше, ніж у базової версії. Споряджена маса трекового гіперкара з повністю карбоновим кузовом на 50 кг менше, ніж у стандартного автомобіля. Він отримав переглянуту підвіску з подвійними поперечними важелями, карбон-керамічні гальма і шини Pirelli.

McLaren Senna GTR укомплектують модернізованим 4.0-літровим бітурбірованним двигуном V8 потужністю 825 л. с. На базовому Senna такий агрегат генерує на 25 л. с. менше. Динамічні характеристики новинки поки не озвучені. Базовий McLaren Senna прискорюється з місця до 100 км/год за 2.8 с, а до 200 км/год - за 6.8 с. Максимальна швидкість складає 340 км/ч.

Обіцяють, що показники Senna GTR будуть більше. Як заявили в компанії, він стане одним з найшвидших трекових автомобілів».



Категория: Авто