Volkswagen представив новий компактний кросовер T-Cross


Опубликованно 24.11.2018 00:50

Volkswagen представив новий компактний кросовер T-Cross

Офіційно представлений найменший кросовер в лінійці Volkswagen — T-Cross. Він трохи довше і вище хетчбека Volkswagen Polo і в найпростішій версії коштує від 18 тисяч євро. Випускати новинку будуть в Іспанії. Продажі стартують в 2019 році.

У кроссоверной лінійці компанії компактному T-Cross відведена нижня щабель. В основі моделі лежить модульна платформа MQB-A0. Габаритні розміри новинки: довжина - 4107 мм, ширина - 1750 мм, висота - 1558 мм, Колісна база - 2563 мм. На вибір пропонуються колісні диски діаметром 16, 17 і 18 дюймів.

Головна особливість салону - зрушується в поздовжньому напрямку на 14 см задній ряд сидінь, завдяки чому при необхідності об'єм багажного відділення можна збільшити з 385 л до 455 к. Максимальний обсяг багажника при складених спинках задніх сидінь - 1281 л. Є можливість замовити переднє пасажирське сидіння з доладною спинкою. Задній ряд сидінь встановлений на 55 мм вище переднього. Дисплей мультимедійної системи інтегрований в передню панель.

 

Салон Volkswagen T-Cross

1

2

3

 

У моторній гамі кросовера три агрегату. Базовий - трициліндровий турбований 1.0 TSI потужністю 95 к. с. поєднується з 5-ступінчастою механічною коробкою передач. З таким набором кросовер прискорюється з місця до 100 км/год за 11.5 с, максимальна швидкість складає 180 км/год. Та ж 1.0-літрова «турботройка» форсована до 150 л. с. в парі з 6-ступінчастою «механікою» або 7-ступінчастим «роботом» DSG розганяє кросовер до 100 км/год за 9.9, «максималка» - 193 км/ч. Самий потужний бензиновий мотор «турбочетвірка» 1.5 TSI потужністю 150 л. с. з функцією відключення двох циліндрів при низьких навантаженнях. Поєднується агрегат тільки з «роботом» DSG. Час розгону до «сотні» - 7.8 с, максимальна швидкість - 220 км/ч. Дизельний мотор у кросовера тільки один - чотирициліндровий 1.6 TDI потужністю 95 к.с. В парі з 5-ступінчастою «механікою» час розгону до 100 км/год складає 12.0, «максималка» - 180 км/ч, з «роботом» - 12.4 з і 181 км/ч. У всіх випадках тільки передній привід.

Volkswagen T-Cross буде пропонуватися в трьох комплектаціях. В «базу» увійшли мультимедійна система з 6.5-дюймовим дисплеєм, електричні склопідйомники і регульоване по висоті водійське сидіння. В середній комплектації передбачені багатофункціональне рульове колесо, передні і задні паркувальні датчики, кондиціонер, регульований підлога багажного відділення і ящик для «дрібничок» на центральній консолі. В максимальній - светодиоднная оптика, шкіряне оздоблення рульового колеса, фонове підсвічування салону, спортивні сидіння спереду, автоматичний клімат-контроль і 17-дюймові колісні диски. За доплату пропонується цифрова панель приладів, мультимедійний комплекс з 8.0-дюймовим дисплеєм і чотирма USB-портами, 300-ватна аудіосистема Beats з восьмиканальним підсилювачем і адаптивний круїз-контроль.

У списку систем допомоги водієві функція попередження про виїзд із смуги руху, контроль «сліпих» зон і система екстреного аварійного гальмування з функцією виявлення пішоходів.

Також доступні пакети Design і R-Line, що пропонують різні варіанти декору екстер'єру та інтер'єру. В кузовний панелі 12 базових кольорів. Надалі з'являться і двоколірні варіанти.



Категория: Авто