Тюнери показали доопрацьований пікап «Мерседес» — X-Class Exy 6x6


Опубликованно 23.11.2018 00:00

Тюнери показали доопрацьований пікап «Мерседес» — X-Class Exy 6x6

Польське тюнінг-ательє Carlex Design представило власну версію пікапа Mercedes-Benz X-Class — тривісний концепт X-Class Exy 6x6.

Поки X-Class Exy 6x6 існує тільки у вигляді ескізів і тривимірних рендерів, але тюнери стверджують, що роботи над автомобілем вже ведуться. Крім подовженою колісною базою і додаткової пари коліс під м'язистими колісними арками, польський пікап отримає переглянуту передню частину з новою радіаторною решіткою, іншим бампером з величезними повітрозабірниками і лебідкою по центру. На даху встановлять додатковий світлодіодний блок, а доступ в салон полегшать нові дверні пороги.

Але основні зміни заплановані в задній частині автомобіля. Це нова вантажна платформа, новий бампер з вбудованими патрубками вихлопної системи, нова дверцята багажної платформи, накладки на колісні арки з повітроводами і захисна дуга зі спойлером. Крім того, пікапу збільшать дорожній просвіт.

Інформації про технічні зміни в Carlex Design не надали. Передбачається, що потужність топового 3.0-літрового турбодизеля V6 Mercedes-Benz X-Class збільшать, але наскільки, поки не відомо. На базовій моделі віддача агрегату, що сполучається з семиступінчастим «автоматом», становить 258 к.с. і 550 Нм крутного моменту. Більш детальна інформація про X-Class Exy 6x6 з'явиться, коли Carlex Design втілить свій проект у реальність.

У липні польські тюнери показали тюнінгований пікап Mercedes-Benz X-Class під назвою Yachting Edition з карбоновим кузовом, обробленим шкірою салоном, деталями від кабріолета Mercedes-Maybach S650 і зразковим цінників в 105 тисяч євро.



Категория: Авто