Оновлений пікап Mitsubishi L200 покажуть на початку листопада


Опубликованно 22.11.2018 00:12

Оновлений пікап Mitsubishi L200 покажуть на початку листопада

Mitsubishi анонсувала прем'єру оновленого пікапа L200: вся інформація про моделі стане відома 9 листопада. Старт продажу рестайлінгової моделі очікується в 2019 році. Mitsubishi L200 наступного, шостого покоління з'явиться після 2020 року.

Готуючись до прем'єри, японська марка опублікувала тизер пікапа з новим дизайном передньої частини, розробленим у фірмовій стилістиці Dynamic Shield. На початку вересня прототипи оновленого «двохсотого» були помічені під час тестів в Іспанії. Від нинішнього покоління оновлена модель відрізняється масивної радіаторної гратами, вузькими фарами головного світла, новими ходовими вогнями і протитуманними ліхтарями з великими нижніми секціями. За словами розробників, пікап доопрацьований з урахуванням побажань власників L200 з різних країн світу. Він буде мати «покращену продуктивність, функціональність, довговічність, безпеку і витонченість». Поки не зрозуміло, що мається на увазі під словосполученням «покращена продуктивність», і якихось технічних змін варто очікувати.

Пікап L200 п'ятого покоління пропонується з 2.4-літровим бензиновим мотором (128 к. с.), 2.4-літровим «дизелем» (154 і 181 к.с.). і 2.5-літровим дизельним двигуном потужністю від 110 до 178 к. с. В залежності від ринку мотори поєднуються з механічною коробкою передач або п'ятиступінчастим «автоматом» і заднім або повним приводом.

По всій імовірності, оновлений Mitsubishi L200 буде пропонуватися з тими ж агрегатами.



Категория: Авто