Названа дата прем'єри нового Range Rover Evoque


Опубликованно 21.11.2018 00:22

Названа дата прем'єри нового Range Rover Evoque

Компанія Land Rover анонсувала прем'єру нового покоління кросовера Evoque. Світовий дебют новинки відбудеться 22 листопада в столиці Великобританії. У центрі Лондона вже з'явилися повномасштабні дротяні скульптури Evoque другого покоління.

Об'ємні скульптури кросовера створені командою дизайнерів, які розробили новий Range Rover Evoque. Зміна поколінь не відіб'ється на пізнаваному купеобразном профілі кросовера, але при цьому у другого покоління з'являться стилістичні рішення і технології середньорозмірного кросовера Range Rover Velar. Як заявили раніше в керівництві компанії, трьохдверної версії у другому поколінні не буде. Спочатку кросовер буде пропонуватися в п'ятидверному кузові.

Технічну інформацію про новинку розкриють 22 листопада на спеціальному заході марки. За чутками, Evoque 2020 року заснований на модернізованій версії платформи D8 з задньою підвіскою, розширеною колією і збільшеною колісною базою. Моторна гамма кросовера буде складатися з бензинових і дизельних «турбочетверок» сімейства Ingenium, а також «м'якої» гібридної силової установки, що складається з нового 1.5-літрового трициліндрового турбомотора і стартер-генератора, що живиться від 48-вольтової бортової мережі. В пару агрегатів передбачений девятидиапазонный «автомат» ZF.

Range Rover Evoque вийшов на ринок в 2011 році. За сім років було продано понад 750 тисяч кросоверів. Прийом попередніх замовлень на новинку стартує в день прем'єри, 22 листопада, але не для всіх ринків.



Категория: Авто