Позашляховик Rolls-Royce Cullinan перетворили в броньований лімузин


Опубликованно 20.11.2018 00:28

Позашляховик Rolls-Royce Cullinan перетворили в броньований лімузин

Німецька компанія Klassen, що спеціалізується на доопрацюванні автомобілів преміум-класу, перетворила позашляховик Rolls-Royce Cullinan в 6.4-метровий броньований лімузин, витримує обстріл з автомата Калашникова і снайперських гвинтівок кулями зі сталевими термоупрочненными серцевиною.

У процесі доопрацювання колісну базу Rolls-Royce Cullinan збільшили до 3295 мм (+1016 мм). Загальна довжина позашляховика при цьому зросла до 6357 мм. Автомобіль посилили бронею, відповідної 9 рівнем захисту, оснастили броньованої панорамним дахом, а в салоні встановили додаткову перегородку для заднього пасажира, фонову підсвічування, аудіосистему Bang & Olufsen і мультимедійний комплекс на базі моноблок Apple iMac. Така модернізація обійдеться власникові Cullinan в 1.8 млн. євро. Виконати замовлення обіцяють протягом шести місяців після розміщення.

Інформації про якісь зміни в технічній начинці немає. По всій імовірності, як і базова модель, розтягнутий Rolls-Royce оснащений 6.75-літровим твін-турбо двигуном V12 потужністю 571 к. с. (850 Нм крутного моменту) і восьмиступінчастим «автоматом».

У базовій комплектації новий Rolls-Royce Cullinan на європейському ринку коштує від 380 тисяч євро. Крім того, для розкішного позашляховика виробник пропонує низку опцій, але вони явно не збільшать його вартість на 1.8 млн. євро.



Категория: Авто