Тролі в Таїланді: надприродні створення з'явилися перед людьми і почали проводити таємничий обряд – кадри


Опубликованно 18.11.2018 03:32

Тролі в Таїланді: надприродні створення з'явилися перед людьми і почали проводити таємничий обряд – кадри

Очевидцям вдалося зняти на відеокамеру дивовижних істот, які дуже схожі на тролів. Відеоролик навіть залучив місцевих властей, які почали шукати цих істот, проте їм нічого не вдалося виявити досі.

Звичайні туристи в Таїланді натрапили на дивовижних істот, які були схожі на тролів. Вони перебували в печері і грали якусь музику для свого обряду, передає видання "Диалог.UA" з посиланням на LIGAnews.

Наголошується, що місцеві жителі злякалися, коли побачили цих істот близько біля своїх будинків. Однак мандрівників ці загадкові істоти, навпаки, заінтригували, тому вони зупинилися подивитися на них. Істоти ж ніби не звертали уваги на подорожніх і спокійно займалися своїм ритуалом. Чим все закінчилося, на жаль, невідомо. Тим не менше цей відеоролик привернув увагу місцевої влади.

Уряд вже почав вести власне розслідування. Проте поки що нічого не вдалося дізнатися або виявити. Скептики ж сказали, що це могли бути звичайні люди, переодягнені в міфічних істот. Таким чином, достеменно невідомо, що це взагалі було.



Категория: Техника