Вчені довели, що душа людини не вмирає, - подробиці, які вразили навіть скептиків


Опубликованно 18.11.2018 00:24

Вчені довели, що душа людини не вмирає, - подробиці, які вразили навіть скептиків

Сьогодні стало відомо про те, що наука крокує семимильними кроками вперед в пізнанні людини.

Роджер Пенроуз, який є фізиком Оксфордського університету, а також Стюарт Хамерофф, є почесним доктором університету арізони, вели воістину унікальне у своєму роді дослідження протягом цілих 20 років, повідомляє "Диалог.UA".

Результатом цього дослідження стало пояснення життя після того, як чоловік помер.

Роджер Пенроуз і Стюарт Хамерофф стверджують, що людський мозок є біологічним комп'ютером, а його свідомість - це програма, яку виконує подібний комп'ютер, і після фізичної смерті людини дана програма нікуди не зникає. Хамерофф і Пенроуз повідомили, що після того, як людське тіло вмирає, душа продовжує жити, а вся інформація, яка накопичилася за прожиті роки, повертається у Всесвіт. Вчені висунули теорію про те, що душу утримують клітини мозку з допомогою незвичайних утворень, які іменуються мікротрубочками. У той час, коли настає клінічна смерть, дані мікротрубочки втрачають свій квантовий стан, однак інформація, яка в них міститься, нікуди не зникає.

Автори даного дослідження просять людей уявити ситуацію, коли людське серце перестало битися і те, що кров не циркулює по судинах, а також, що мікротрубочки втратили свій квантовий стан. Однак, як стверджує парочка дослідників, квантова інформація, яка міститься в даних микротрубочках, зовсім не зникає, а більш того, вона не може бути знищена, так як вона повертається у Всесвіт, розчинившись у ній повністю.

Наостанок вони додали, що після людської смерті дана інформація існує вже не у формі фізичного тіла людини, і цю форму в народі називають душею.

Вчора ми повідомляли про те, що вчені хочуть клонувати давнє,вимерле істота, щоб відродити його популяцію.

Також вчені оголосили ужасающуюдату судного дня для всього людства.



Категория: Техника