Fiat відповів на Renault Arkana пятидверкой по імені Fastback


Опубликованно 16.11.2018 00:06

Fiat відповів на Renault Arkana пятидверкой по імені Fastback

Компанія Fiat представила на автосалоні в Сан-Паулу поки ще концептуальний кросовер Fiat Fastback. П'ятидверка скомпонована в набирає популярність форм-факторі «купе-кросовер» та на ринках складе конкуренцію Renault Arkana.

Дизайн Fiat Fastback Concept розробили в бразильській дизайн-студії FCA Latam під керівництвом Петера Фассбендера, автора дизайну таких моделей, як Fiat Mobi, Argo, Cronos і пікап Toro.

Купеподібний кузов провісника майбутнього серійного кросовера пофарбований у колір сріблястий металік. Передню його частину прикрашає світлодіодна оптика і нова фірмова решітка радіатора, як у пікапа Toro, задню - широкі світлодіодні ліхтарі обтічної форми і масивний двоступінчастий бампер.

Інтер'єр і технічні подробиці про концепт, в компанії не розкривають. Імовірно, в основу Fiat Fastback Concept лягла «візок» Small US Wide 4x4, використовувана в пікапі Toro і кросоверах Jeep Renegade і Compass. Стилістичні рішення концепту надалі отримає оновлений Toro, продаваний маркою на південноамериканському ринку.



Категория: Авто