У Тихому океані будується місто, в якому не буде політиків, подробиці і кадри приголомшливого проекту


Опубликованно 15.11.2018 00:50

У Тихому океані будується місто, в якому не буде політиків, подробиці і кадри приголомшливого проекту

Стало відомо про те, що у світі може з'явитися місце, над яким не будуть владні політики.

Повідомляється, що знаменитий Пітер Тіль, який є засновник системи PayPal, займається зведенням першого плавучого держави в Тихому океані біля острова Таїті, передає "Диалог.UA"

Будівництво цієї держави закінчиться в 2020 році, а покликане воно буде звільнити людство від політиків, і буде плавати в міжнародних водах, діючи у встановлених рамках свого власного законодавства.

Даний проект реалізується організацією некомерційного характеру під назвою Seasteading Institute, до складу якої входить масштабна команда з екологів, юристів, морських біологів, співробітників служби безпеки, фермерів області аквакультури, інвесторів, інженерів, медиків, а також художників.

Згідно очікуванням даний місто на воді буде зведений на мережі з одинадцяти пятисторонних і прямокутних платформ. Кожна з таких платформ буде довжиною в 50 метрів, а її бічні сторони будуть мати також завширшки 50 метрів, і призначені вони будуть для забезпечення захисту жителів і будівель міста. Зроблені вони будуть із залізобетону, щоб підтримувати будівлі висотою в три поверхи, такі як квартири для жителів, офіси, готелі для туристів протягом цілих 100 років.

Seasteading Institute сподівається на те, що до 2020 року вдасться зібрати близько 60 мільйонів доларів, щоб звести десятки будинків у рамках цього проекту.

В організації повідомили, що на плавучих островах цього міста будуть знаходитися медичні і медичні дослідні установи, електростанції, а також аквафермы. Також там додали, що в структурах будуть представлені так звані зелені дахи, які будуть покриті рослинністю, а для будівництва буде застосований бамбук, деревина, кокосове волокно і перероблені пластик з металом. Згідно з припущеннями в організації, близько 300 людей зможуть назвати це місто своїм будинком.

Сьогодні ми повідомляли, що былараскрыта одна з таємниць піраміди Хеопса.

Нагадаємо, що в Сполучених Штатах Америкисоздали прилад, який дозволить людству подати сигнал інопланетянам.



Категория: Техника