Lamborghini представила оновлене купе Huracan GT3 Evo


Опубликованно 14.11.2018 00:28

Lamborghini представила оновлене купе Huracan GT3 Evo

Lamborghini показала оновлену версію гоночного купе Huracan GT3 Evo. Презентація новинки відбулася під час німецького етапу монокубка Lamborghini Super Trofeo Europe, а офіційний гоночний дебют запланований на марафоні «24 години Дейтоны» в січні 2019 року.

Оновлене купе створено фахівцями автоспортивного підрозділу Lamborghini Squadra Corse за участю Dallara Automobili - виробника автомобільних шасі для різноманітних автогоночных серій. Зокрема, фахівці Dallara брали участь в оптимізації переднього бампера. Внесені в конструкцію зміни дозволили автомобілю генерувати більше притискної сили на передній осі. Для максимального збільшення аеродинаміки на купе встановили велику карбонове антикрило, змінений передній спліттер і вуглепластиковий капот в стилі Huracan Super Trofeo Evo.

Пережив суперкар і деякі технічні зміни. У купе алюмінієва передня підвіска замість сталевий, а ззаду - нові втулки, підшипники і осі, а також чотиристоронні амортизатори ?hlins, електрогідравлічний підсилювач керма та нова антиблокувальна система. Двигун нового Huracan дістався від попереднього покоління - 5.2-літровий «атмосферник» V10, але тепер він оснащений новими розподільними валами і титановими клапанами.

Lamborghini вже приймає замовлення на новий гоночний суперкар, а також пропонує пакет Evo для нинішніх власників Huracan GT3.



Категория: Авто