Лікарі назвали найнебезпечніші дешеві продукти харчування


Опубликованно 13.11.2018 00:22

Лікарі назвали найнебезпечніші дешеві продукти харчування

Експертами ВООЗ названі п'ять найнебезпечніших продуктів харчування з категорії дешевих. Перелік очолили ковбаси і сосиски, пише Новини Ю.

Якщо їх вартість невелика, в них міститься мінімум м'яса, але зате там багато токсичних канцерогенів, регулярне попадання яких в організм небезпечне для людини онкологією органів сечостатевої та травної систем. На другому місці – дешеві напівфабрикати, багаті безліччю отруйних речовин, включаючи фосфати і трансжири.

Не може мати низький цінник і твердий сир – якщо ж це так, то він не приготований з молока, а з маргарину, і краще утриматися від такого продукту – щоб уникнути виникнення проблем з серцево-судинною системою.

У «п'ятірці» найнебезпечніших дешевих продуктів харчування числяться рибні консерви, які можуть увібрати в себе важкі метали із-за окислення металевої банки. У приготуванні недорогих солодощів часто замість вершкового масла використовується пальмова. Також там багато різних барвників, що шкодять здоров'ю.

 



Категория: Здоровье