Таємниця піраміди Хеопса розкрита: стало відомо про те, хто її звів


Опубликованно 12.11.2018 04:12

Таємниця піраміди Хеопса розкрита: стало відомо про те, хто її звів

Весь світ давно задається питаннями про те, як стародавнім єгиптянам вдалося досягти майже ідеального вирівнювання, зводячи дану піраміду.

Джон Дерринг, який є теоретиком з електромагнітним полям, заявив, що у стародавніх єгиптян мала неймовірно добре розвинена інженерна наука, порівняно з нинішнім часом, щоб звести подібну будову, передає "Диалог.UA".

Інший фахівець в цій області Роберт Бауваль згоден з колегою і заявив, що справді їм вдалося впорядкувати камені, беручи за основу, так звану космічну орбіту, яка вже коштує вже близько 3 тисяч років. Бауваль зазначив, що такого не робила жодна з цивілізацій.

Варто відзначити, що є люди, які не вірять в те, що саме древні представники Єгипту самостійно створили піраміди, тому пояснюють їх зведення діяльністю представниками позаземних рас.

Також весь світ сперечається про те, як вони піднімали величезні блоки з землі на саму вершину пірамід, так як найвища піраміда в місті Гіза має висоту в 146,5 метра.

Однак фахівці з галузі археології виявили докази того, що існували гігантські земляні пандуси, призначенням яких була доставка блоків на верхні рівні будови.Біля піраміди Хеопса представники єгиптології знайшли залишки пандуса, зробленого з глини, гіпсу, а також вапняку.

Уфологи ж виступають з припущенням про те, що піраміди з'явилися з нізвідки, проте варто відзначити той факт, що Стародавній Єгипет був передовим суспільством, де зводилися різного роду структури ще до створення пірамід у місті Гіза.

Додамо, що піраміда Хеопса, побудована з 2,3 мільйона каменів, вага яких доходить до 200 тонн, а сама вона покриває 13 акрів землі.

Вчора ми повідомляли про те, що в Сполучених Штатахпридумали винахід, яке дозволить привернути увагу позаземних рас.

Такжепоявились докази того, де саме знаходиться загублена Атлантида.



Категория: Техника