З дівчаток до хлопчиків: в одному з сіл на Землі в підлітковому віці підлогу людей змінюється


Опубликованно 12.11.2018 00:12

З дівчаток до хлопчиків: в одному з сіл на Землі в підлітковому віці підлогу людей змінюється

Вчені розповіли про неймовірний феномен "геведосе", завдяки якому дівчатка перевтілюються у хлопчиків, коли досягають підліткового віку. Цікаво і те, що це відбувається в основному тільки з жителями села Салінас.

Експерти, що займаються генетичними дослідженнями, розповіли про унікальний у своєму роді феномен. У домініканській селі Салінас дівчата у підлітковому віці перевтілюються у хлопчиків. Таке перевтілення учені назвали " феноменом "геведосе", передає видання "Диалог.UA" з посиланням на "Російський Діалог".

Таких дітей місцеві жителі прозвали "геведосе". Дивно те, що маленькі дівчатка на генетичному рівні схильні до чоловічим занять. Коли вони стають підлітками, у них розвиваються м'язи, зростає агресія, а також з'являється інтерес до спортивних змагань.

Вчені розповіли про те, що їм вдалося дізнатися більше про такий феномен завдяки дослідженням. Відзначається, що ще в утробі матері майбутні зовні діти схожі на дівчаток. Однак у дітей чоловічої статі є хромосоми X, а також Y. У той же час у дітей цього села жіночої статі лише одна Y-хромосома. Це стає головною причиною дивного перевтілення.

Нагадаємо, сьогодні таємничим чином зник пам'ятник прибульця на Землі, який був поставлений гуманоиду Алешеньке. А кількома днями раніше на борту МКС були чутні загадкові голоси.



Категория: Техника