Новий BMW X5 отримав аксесуари M Performance


Опубликованно 07.11.2018 01:20

Новий BMW X5 отримав аксесуари M Performance

Підрозділ BMW M випустило набір аксесуарів M Performance для кросовера X5 нового покоління.

Деталі пакету M Performance будуть доступні в якості опції з моменту старту продажів нового BMW X5 в березні 2019 року, говориться в прес-релізі компанії.

BMW X5 останнього покоління німецька марка офіційно представила в червні. У вересні у новинки з'явилася гібридна модифікація xDrive45e iPerformance, з 394-сильної плагін-гібридною силовою установкою і запасом ходу на електротязі до 80 км. Зараз же представлена версія для тих, хто хотів би підкреслити спортивний характер кросовера. Всі компоненти, що увійшли в пакет M Performance, виготовлені з армованого вуглецевим волокном пластику з характерною стільниковою структурою. Зокрема, корпуси зовнішніх дзеркал, передні повітрозабірники і дифузор. У пакет також увійшли матові 20-дюймові колісні диски Star Spoke 748 M Jet Black з шинами типу all-terrain, гальма BMW Performance з червоними гальмівними супортами і накладки на дверні пороги з написом M Performance. За доплату пропонуються легкосплавні колісні диски діаметром 22 дюйми Run Spoke 749 M, встановлення яких дозволить зменшити масу кросовера приблизно на 4 кг.

 

Салон BMW X5 M Performnce

1

2

 

У салоні пропонується встановити затягнуте алькантарою спортивне рульове колесо з вуглепластиковим вставками на спицях, сріблясто-сірою обробкою і червоної нульовою позначкою. Також в комплект увійшли підлогові килимки з шкіряним кантом і прапорцем М, накладки на педалі з нержавіючої сталі, чохол для ключа M Performance з алькантари з вуглепластиковою вставкою, набір слайдів M Performance для дверних проекторів і набір M Performance Drive Analyser для запису параметрів поїздки.

Під капотом ніяких змін не передбачається. На старті продажів новий BMW X5 буде доступний: у версії xDrive50i з 4.4-літровою бензиновою «вісімкою» (462 к. с. і 650 Нм), у версії xDrive40i з шестициліндровим рядним бензиновим двигуном потужністю 340 л. с. (450 Нм), у версії xDrive30d - з рядним шестициліндровим «дизелем» генеруючим 249 л. с. і 620 Нм крутного моменту. Для версії M50d передбачений рядний шестициліндровий дизельний мотор потужністю 400 л. с. (760 Нм).

У всіх модифікаціях агрегати поєднуються з восьмиступінчастим «автоматом» і повним привід з муфтою підключення передньої осі. Пізніше очікуються прості версії з заднім приводом (для американського ринку) і «заряджений» BMW X5 M.



Категория: Авто