Nissan привезе оновлений седан Maxima в Лос-Анджелес


Опубликованно 06.11.2018 01:35

Nissan привезе оновлений седан Maxima в Лос-Анджелес

Компанія Nissan представила оновлений седан Maxima до офіційної прем'єри на автошоу в Лос-Анджелесі в листопаді цього року. В дилерських мережах марки новинка з'явиться в грудні.

У Nissan не стали зволікати і видавати інформацію по крихтах, як це зазвичай роблять автовиробники, і показали практично всі відразу. Рестайлінговий седан отримав кілька змінену радіаторну решітку з хромованою V-подібної вставкою, нову світлодіодну оптику і сітчасті вставки над протитуманними фарами.

У списку систем допомоги водієві з'явиться комплекс активної безпеки Nissan Safety Shield 360, в який увійшли функції попередження про виїзд із смуги руху, автоматичного перемикання дальнього світла на ближній, заднього автоматичного гальмування і екстреного гальмування при виявленні пішохода, а також системи виявлення «сліпих» зон та попередження про задньому перетинало русі.

Які зміни відбулися в задній частині кузова і салоні, залишилося загадкою. Немає інформації і про силовій установці оновленого седана. Нинішній Maxima комплектується 3.5-літровим мотором V6 потужністю 300 л. с. і «варіатором». Ймовірно, той же набір залишиться під капотом Nissan Maxima 2019 модельного року.



Категория: Авто