Kia Stinger вийшов на український ринок обмеженим тиражем


Опубликованно 05.11.2018 05:06

Kia Stinger вийшов на український ринок обмеженим тиражем

У Києві відбулася всеукраїнська презентація фастбека Kia Stinger — найшвидшого серійного автомобіля Kia. Новинка дебютувала на нашому ринку з двома бензиновими моторами і в трьох лініях виконання з цінниками від 43 до 66.8 тисяч доларів. На 2018 рік виділена квота всього в 10 машин, при цьому 2 вже продані.

Kia Stinger — п'ятидверний задньо - небудь повнопривідний фастбек, створений за мотивами концепту Kia GT 2011 року. Стрімким дизайном автомобіль зобов'язаний шеф-дизайнер Kia Грегорі Гійому, а відточеними на Нюрбургринзі ходовими характеристиками — екс-президенту інженерного департаменту компанії BMW M Альберту Бирманну. Світова прем'єра серійного «Стінгера» відбулася в січні 2017 року на автосалоні в Детройті, а європейська — в березні того ж року на Женевському автосалоні. Побудований на одній платформі з седанами Kia K9 і Genesis G70, однак параметри налаштування шасі і підвіски (Макферсон спереду і багаторичажка з опціональними электронноуправляемыми амортизаторами ззаду) у Kia Stinger повністю оригінальні.

Stinger представлений в Україні в трьох комплектаціях: Prestige, GTLine і GT. Перші дві доступні з 2.0-літровим бензиновим турбодигателем (247 к. с., 353 Нм), при цьому початкова версія задньопривідна, а другий варіант повнопривідний. Однак топове виконання комплектується 3.3-літровим твін-турбо двигуном V6 (370 к. с., 510 Нм). Всі модифікації запропоновані виключно з гидротрансформаторным 8-ступінчастим «автоматом», при цьому «дволітрові» Kia Stinger прискорюються з 0 до 100 км/год за 6.0 секунд, а версія з 3.3-літровим агрегатом — за 4.9 секунди.

Kia Stinger

1

2

3

4

Стартова версія Prestige вартістю $43 000 оснащена гальмівними механізмами з 17-дюймовими дисками, системами моніторингу сліпих зон і контролю смуги руху, сім'ю подушками безпеки і комплексом електроніки, що включає системи стабілізації, ABS і утримання на схилі. Також встановлено двозонний клімат-контроль, електронно-регульовані сидіння водія з пам'яттю настройок) і переднього пасажира, парктронік, система автоматичного паркування, проекційний екран, датчики світла і дощу, панорамний дах, мультимедійна система з 8-дюймовим сенсорним екраном і 720-ватної акустикою Harman/Kardon.

На щабель вище розмістилася версія GT-Line, вартість якої склала $49 000. Список оснащення включає систему кругового огляду при парковці, електронно регульовані амортизатори, спортивне кермо, панель приладів Supervision, 19-дюймові легкосплавні диски і стайлінг-пакет GT-Line.

Kia Stinger

1

2

3

4

Нарешті, топове виконання GT за $66 8000 оснащується гальмівними механізмами Brembo з 18-дюймовими дисками, а крісла та інші елементи салону обшиті шкірою Наппа. Крім того, такий фастбек спирається на колеса з 19-дюймовими дисками, а його екстер'єр доповнює спеціальний GT-пакет.

Комплектації і ціни Kia Stinger в Україні Prestige (2.0 AT/2WD) GTLine (2.0 AT/AWD) GT (3.3 AT/AWD) $43 000 $49 000 $66 800

Фото: компанії «Фалькон-Авто»



Категория: Авто