Mercedes-Benz B-Class нового покоління помітили під час тестів


Опубликованно 04.11.2018 01:37

Mercedes-Benz B-Class нового покоління помітили під час тестів

Mercedes-Benz B-Class був помічений під час дорожніх тестів в Великобританії. Офіційна прем'єра новинки очікується в жовтні на автосалоні в Парижі. Європейські продажі стартують на початку 2019 року.

Про це написав Autocar опублікував фото Mercedes-Benz B-Class третього покоління під заводським індексом W247. Зберігши силует попередника, новий хетчбек придбав «хиже обличчя» A-Class з новою оптикою і повітрозабірниками, а також нові бампери і 19-дюймові колісні диски. Змінилася і форма задніх пасажирських дверей: передні і задні дверні прорізи тепер одного розміру, а дверні пороги нижче.

В основі нового Mercedes-Benz B-Class лежить перероблена версія модульної платформи MFA (передньопривідною), більш жорстка, ніж попередня, що дозволило значно поліпшити ходові якості і вишуканість моделі». При цьому автомобіль значно додав у розмірах, а також отримав більш просторе багажне відділення.

За попередньою інформацією, у салоні хетчбека з'явиться цифрова приладова панель і новий інформаційно-розважальний комплекс MBUX з підтримкою голосових команд, що дебютував на моделі A-Class четвертого покоління.

На старті продажів B-Class буде пропонуватися з 1.3 - 2.0-літровими бензиновими моторами потужністю 163 і 225 л. с. відповідно, а також 1.5-літровим «дизелем» потужністю 118 к. с. Поєднуватися мотори будуть з шестиступінчастою механічною коробкою передач або шестиступінчастим «автоматом». В залежності від двигуна також буде доступна дев'ятиступенева автоматична коробка передач з подвійним зчепленням і повний привід.

Пізніше з'явиться гібридна модифікація моделі з силовою установкою, що складається з 1.3-літрового чотирициліндрового мотора (163 к. с.), що приводить у рух передні колеса, і 90-сильного електричного двигуна, керуючого задньою віссю. Запас ходу на електротязі складе близько 50 км.



Категория: Авто