Kia представила свій найбільший кросовер — Telluride


Опубликованно 23.10.2018 00:46

Kia представила свій найбільший кросовер — Telluride

Компанія Kia представила новий кросовер — восьмимісний Telluride. Прем'єра новинки, якій належить змінити Mohave, відбулася на тижні моди в Нью-Йорку. Офіційна прем'єра Kia Telluride відбудеться на Північноамериканському міжнародному автосалоні в Детройті в січні 2019 року.

Новий Kia Telluride був виставлений на показі колекції американського фешн-дизайнера Брендона Максвелла, брав участь у розробці кросовера разом з фахівцями американської студії Kia в Ірвіні, штат Каліфорнія.

Однойменний концепт-кар з приладової цифровою панеллю і «суїцидальними» задніми дверима, що відкриваються проти напрямку руху, компанія представила в 2016 році в Детройті. Серійна версія кросовера отримала традиційні двері та іншу оптику, а також спеціальна позашляхова обладнання, включаючи шноркель, захисні металеві пластини на днище, позашляхові покришки, особливі бампери і багажник з алюмінію і дерева на даху. Але головна особливість нової моделі - декоративні вставки з натуральної шкіри і дерева в екстер'єр та інтер'єр. Цими матеріали відділу корпуси зовнішніх дзеркал, дверні панелі і ручки. Кузов передсерійного кросовера пофарбований у глибокий зелений колір. Такого кольору був і кузов концепт-кара. На двері багажного відділення встановлена запасна шина з металевою і шкіряною обробкою.

Виробництво Kia Telluride налагодять на заводі Kia в Джорджії. Новий кросовер на «кілька дюймів» довше і ширше семимісного кросовера середнього класу Kia Sorento і укомплектований шестициліндровим бензиновим мотором V6. На американському ринку продажу Telluride стартують в першій половині 2019 року. Чи з'явиться новинка на європейському ринку поки не відомо.



Категория: Авто