Кросовер Ford Mach 1 помітили під час тестів


Опубликованно 18.10.2018 00:36

Кросовер Ford Mach 1 помітили під час тестів

У мережі з'явилися шпигунські фото закамуфльованого прототипу суперечливою зовнішності, який Ford вивів на дорожні випробування в Дірборні. Імовірно, це кросовер Ford Mach 1.

Поява в електричній лінійці нового кросовера під назвою Ford Mach 1 компанія анонсувала в січні поточного року в Детройті. Показавши перший відео-тизер новинки, близькою за габаритами до Edge Explorer, в компанії заявили, що майбутній електрокар буде містити ДНК Mustang», в честь якого і був названий - Mach 1.

Тепер же співробітникам Autoblog вдалося сфотографувати ретельно прихований під камуфляжем прототип, який, імовірно, і є передвісником Mach 1. Як пише видання, виробнику не вдасться ввести оточуючих в оману незграбною довгою вихлопної труби і наклейкою «тільки дизельне паливо» на кузові, оскільки поряд з нею не видно кришка паливного бака. Крім того, Ford не продає дизельні моделі на ринку США, а судячи з розмірів прототипу, новинка орієнтована на американський ринок.

Ще одним доказом того, що на фото електрокар може служити занадто замаскована задня частина.

У компанії чутки про новий кросовер не коментують. На даний момент відомо лише те, що в основу Mach 1 ляже передньопривідна платформа C2, использовованная в новому Ford Focus.



Категория: Авто