Тюнери з Kahn Design допрацювали позашляховик Range Rover Sport SVR


Опубликованно 14.10.2018 08:11

Тюнери з Kahn Design допрацювали позашляховик Range Rover Sport SVR

Британське тюнінг-ательє Kahn Design попрацювало над зовнішністю і інтер'єром повнопривідного позашляховика Range Rover Sport SVR. Вартість новинки під назвою Range Rover Sport SVR Pace Car не оголошена.

У Range Rover Sport SVR від Kahn Design перероблена передня частина кузова з нової тривимірної гратами радіатора, сплітером і збільшеними повітрозабірниками, а також збільшені колісні арки, інші бічні спідниці і 23-дюймові колісні диски із сатиновою обробкою Diamond Cut «взуті» в шини розмірності 305/30. Ззаду з нового розширений спойлер і дифузор з парою здвоєних патрубків вихлопної системи.

Характер «прокачаного» позашляховика підкреслюють яскраво-помаранчеві акценти в екстер'єрі та інтер'єрі. У салоні з очевидних змін - стьобана яскраво-помаранчева шкіряна оббивка сидінь з шестикутним малюнком, алюмінієві педалі і дверні пороги з нержавіючої сталі.

Технічна начинка Range Rover Sport SVR Pace Car залишилася колишньою: 5.0-літровий наддувний мотор V8 потужністю 575 л. с. (699 Нм крутного моменту).



Категория: Авто