Tesla найняла дизайнера, який працював над Volvo XC40


Опубликованно 14.10.2018 03:01

Tesla найняла дизайнера, який працював над Volvo XC40

У команді Tesla поповнення — на роботу в американську компанію перейшов британець Іан Кеттл (Ian Kettle). До переходу в проект Ілона Маска молодий дизайнер працював в Volvo Cars, де очолював команду «экстерьерщиков» компактного кросовера Volvo XC40.

Іан Кеттл випускник Королівського коледжу мистецтва та Університету Ковентрі. З 2007 по 2010 рік він стажувався в гонконзькій фірмі VTech, а також компаніях Bentley і Factorydesign. У 2011 році Кеттл був призначений консультантом по дизайну екстер'єру нового спорткара Caterham в британській фірмі Drive, однак цей проект у результаті скасували. Але вже в 2012 році британець перейшов у Volvo Car Group, де і працював до лютого цього року. Про новий етап у кар'єрі Іана Кеттла повідомило видання Auto Express.

Як зазначає джерело, в компанії Tesla Іан Кеттл отримав посаду старшого дизайнера, приєднавшись до команди, очолюваної екс-дизайнером Mazda Францем фон Хольцхаузеном. Передбачається, що британець буде працювати над одним з таких великих проектів «Тесли», наприклад, Tesla Model S другого покоління. Однак у самій компанії поки ніяк не прокоментували призначення нового співробітника.



Категория: Авто