Проблема світового голоду вирішена: вчені винайшли технологію, яка прогодує все людство


Опубликованно 14.10.2018 00:38

Проблема світового голоду вирішена: вчені винайшли технологію, яка прогодує все людство

Фінські вчені винайшли біореактор, в якому може вироблятися молоко без участі корів. Те ж саме стосується і яєць. Такий біореактор може працювати навіть в умовах, коли температура дуже низька або, навпаки, дуже висока.

Фінські вчені зуміли знайти рішення, яке усуне проблему голоду назавжди. Молоко буде проводитися без участі корови, а яйця - без курки. Якщо розробкою зацікавляться уряди різних країн, все це може стати реальністю, передає видання "Диалог.UA" з посиланням на фінський джерело Yle.

Причиною занепокоєння вчених став той факт, що з часом поїдання м'яса стане неможливим з екологічних причин. Полів буде недостатньо, щоб прогодувати майбутнє населення планети.

Рішення знайшлося досить швидко. Фінським вченим вдалося винайти біореактор, в якому виробляються протеїни молока з допомогою мікроорганізмів. Але це вдалося зробити фінським вченим тільки в цьому році.

Біореактор є винаходом Центру досліджень технології, який розташувався в місті Еспоо. Експерти повідомили, що мир з цим пристроєм перейде від звичайних полів і хлівів до більш продуктивної та екологічної епосі.

У таких біореакторах їжу можна проводити в будь-яких умовах. Будь це спекотна пустеля або зимовий ліс, біореактор не зупинять екстремальні умови.

Нагадаємо, що раніше інша група європейських вчених виявила дивовижних істот в надрах землі. Їм не потрібна вода і сонячні промені, щоб підтримувати життя. Майже в той же час американські вчені навчилися "читати" думки людини за допомогою сучасного обладнання.



Категория: Техника