Вчені зробили феноменальний висновок: життя на планеті Земля має інопланетне походження - подробиці


Опубликованно 13.10.2018 01:20

Вчені зробили феноменальний висновок: життя на планеті Земля має інопланетне походження - подробиці

Експерти з Гавайського університету в Маноа прийшли до висновку, що все живе на планеті Земля з'явилася завдяки астероїдів з космосу. Повідомляється, що вони могли нести в собі ДНК або ж фосфорну кислоту - важливий елемент для створення життя.

Група вчених Гавайського університету в Маноа провела відповідні дослідження щодо того, звідки сталася життя на Землі. На їхню думку, все живе на нашій планеті має інопланетне походження, інформує видання "Диалог.UA" з посиланням на джерело.

Протягом багатьох років дослідники намагалися зрозуміти, як сталася життя на Землі. Все частіше вони говорять про те, що життя на нашій планеті не є унікальному в своєму роді продуктом.

Дослідники З Гавайського університету на основі попередніх досліджень зробили свій висновок. Вони заявили, що все живе було занесене на нашу Землю з допомогою астероїдів, які бомбили планету протягом сотень тисяч років.

Експерти заявляють про те, що сліди цих космічних об'єктів можна знайти на сусідніх планетах. Однак там умови не дозволили живим організмам еволюціонувати і вижити.

Відзначається, що життя була занесена на планету через мільярд років після її появи. Провівши експеримент, вчені зуміли виділити основу всього живого – фосфорну кислоту, яка є важливою складовою для ДНК. Відомо і те, що вона може витримувати тривале перебування в космосі навіть при температурі в мінус 265 градусів за Цельсієм. Саме тому експерти заявили про те, що ми, люди, як і всі живі істоти, що прибули з космосу.

Кілька днів тому іншим вченим вдалося виявити об'єкт у космосі, який може змінити всі попередні знання про Всесвіт. Крім того, фінським вченим вдалося вирішити проблему світового голоду завдяки своєму винаходу.



Категория: Техника