Є контакт: американські вчені зробили сенсаційне відкриття завдяки сигналами з космосу


Опубликованно 07.10.2018 19:30

Є контакт: американські вчені зробили сенсаційне відкриття завдяки сигналами з космосу

Ученим вдалося, можливо, потрапити на послання розумної цивілізації з космосу. Експерти заявляють, що воно було зашифровано в "особливих" хвилях, які виходили з карликової галактики.

Вчені з Каліфорнії заявили, що могли засікти розвинену цивілізацію в космосі. Вчені вловили більше 70 сигналів, які поставили експертів в подив. Вони були отримані з карликової галактики, що розташувалася на відстані 3 мільярдів світлових років від нашої планети.

"Сигнал досить унікальний. Він регулярно видає швидкі радиовсплески. Виявлені сигнали є швидкими, але добре відчутними радиоимпульсами. Щось подібне спостерігалося вченими в 2007 році, але такі імпульси тільки один раз звернули увагу вчених на себе", - йдеться в сообщенииВВС.

Існує деякі теорії походження сигналів. Одна з них навіть припускає, що сигнали посилаються якоюсь невідомою цивілізацією з Всесвіту.

"Вчені з Гарварду допустили, що імпульси можуть бути у вигляді енергії, яку випромінюють потужні пристрої. Їх побудували інопланетні цивілізації", - сказано в повідомленні.

Не так давно конспірологи і деякі зробили ще одну сенсаційну заяву про "Планеті-Х", яка знищить землю. Крім того, вчені зафіксували таємничі звуки, вихідні з надр космосу. Що означають ці сигнали, до самого кінця ніхто ще не розібрався. Однак уфологи вже придумали теорії, які пов'язують їх з інопланетними цивілізаціями. На даний момент ніхто точно не знає правду.



Категория: Техника