П'ятидверка Hyundai Kona вбралася «Залізним людиною»


Опубликованно 07.10.2018 06:43

П'ятидверка Hyundai Kona вбралася «Залізним людиною»

Компанія Hyundai і виробник коміксів Marvel представили спеціальний випуск кросовера Kona — Kona Iron Man Edition. Прем'єра автомобіля відбулася на відкритті фестивалю Comic-Con 2018 в Сан-Дієго, США.

Дизайн Kona Iron Man Edition розроблений в стилістиці костюм Залізної людини. Відомим його зробила передня оптика з оригінальними денними ходовими вогнями, що нагадують прорізи для очей на масці супергероя. Кузов автомобіля пофарбовано в особливий матово-сірий колір з червоними акцентами. Дах, передні крила і ковпачки 18-дюймових легкосплавних колісних дисків прикрашає візерунок у формі маски Iron Man. На капоті є V-образна виштамповка з червоними акцентами, на задніх дверях - наклейки з написом «Stark Industries», а на внутрішніх поверхнях фар вигравірувано «Iron Man».

 

Hyundai Kona Iron Man Edition

1

2

3

4

5

У салоні кросовера встановлені спеціально виготовлені сидіння. Приладову панель і рукоятку важеля коробки передач прикрашає автограф Тоні Старка, центральна консоль і проекційний дисплей декоровані червоним.

Особливий Hyundai Kona вийде обмеженою серією. Почати виробництво моделі планують у грудні поточного року, а перші поставки почнуться в першому кварталі 2019 року.



Категория: Авто