Крутіше, ніж Ейнштейн: самий обдарований і розумний в історії людина Вільям Сідіс був українцем


Опубликованно 06.10.2018 03:20

Крутіше, ніж Ейнштейн: самий обдарований і розумний в історії людина Вільям Сідіс був українцем

IQ сина євреїв з Бердичева варіював між 250 і 300. У віці 8 років він написав і видав 4 книги.

Перераховуючи найбільш великих і відомих геніїв в історії, багато згадають Ейнштейна, Ньютона, Да Вінчі, Теслу, Менделєєва та інших. Але мало хто чув про існування ексцентричного генія Вільяма Джеймса Сидиса. Людини, чий IQ становив 300 - найвищий зафіксований в історії, повідомляє "Диалог.UA".

Вільям Сідіс - син українських євреїв, які проживали у Бердичеві, які мігрували в Америку. Батька Вільяма звали Борис Сідіс. Він викладав психологію в Гарварді і був одним з найвизначніших психіатрів Сполучених Штатів. Мати генія - Сара Сідіс (Мандельбаум) - була випускницею Медичного університету, але залишила кар'єру заради виховання дитини.

Народився геніальний хлопчик у 1898 році в Нью-Йорку, куди мігрували його батьки. Для виховання малюка батько з матір'ю використовували особливі методи, які не приймала і затято критикувала громадськість. Але, незважаючи на це, у 18 місяців Вільям вже читав газети, в 4 роки прочитав Гомера в оригіналі.

Далі більше: в 6 років Сідіс прийняв свідоме рішення і став атеїстом. У цей же період (з 4 до 6 років), він написав свої перші 4 книги. Однією з них була монографія по анатомії. Ще одну з книг Вільям написав на винайденому ним мовою, іменованому як Vendergood. Крім нього геній знав ще 20 іноземних мов.

В 11 років хлопчик поступив до Гарварду. Приблизно тоді ж соціально пасивний геній вирішив відмовитися від будь-яких сімейних відносин, а також від сексуального життя і присвятити своє життя науці.

Зазначимо, що Сідіс запатентував беззмінний нескінченний календар, який враховує високосні роки.

Працював він все своє доросле життя простим бухгалтером. Як тільки виявлялася його геніальність, він звільняється і продовжував переховуватися від настирливих журналістів. У 46 років геній помер від крововиливу в мозок.

Нагадаємо, що Ейнштейн не тільки геній, а расист і ксенофоб - у щоденниках онопределил саму "брудну і тупу" націю.

Також 13-річна циганка пройшла тест на IQ иудивила вчених феноменальною геніальністю.

Після смерті легендарний Стівен Хокингобратилсяк жителям Землі разом з інопланетними істотами.



Категория: Техника