Знайдена машина часу Гітлера: вчені встановили її місцезнаходження


Опубликованно 06.10.2018 03:20

Знайдена машина часу Гітлера: вчені встановили її місцезнаходження

За повідомленнями деяких експертів, нацистами була створена тимчасова машина, яка отримала назву "Дзвін".

Ця машина в роки Другої світової війни була таємно перевезена в Південну Америку, передає "Диалог.UA".

Гітлер наказав зберігати це секретна зброя під назвою "Wunderwaffe" на вкрай секретному об'єкті "Der Riese", який знаходився в Совиних горах. Зараз це сучасна територія Польської держави.

При проведенні випробувань "Дзвони" загинули кілька вчених Адольфа Гітлера. Це пристрій здатний здійснювати подорожі в часі і має характеристики антигравітації.

Якоб Спорренберг, який є офіцером СС, нібито розповів, що йому відомо про цю машині часу, коли над ним проходив суд за військові злочини в сусідній Польщі. На його слова, власне, і посилаються експерти, які стверджують, що ця машина часу існує.

Якщо вірити неперевіреними джерелами, Спорренберг повідомив, що були вбиті інженери, вчені і техніки, щоб зберегти таємницю існування "Дзвони". Слова нацистського офіцера були записані спецслужбами Польщі в секретних стенограмах.

Дана машина часу має довжину 4 метри 57 сантиметрів і завширшки 2 метри 75 сантиметрів. При роботі це міфічне пристрій створює характерний гул. За заявою Ігоря Витковски, який є польським дослідником, усього "Дзвін" поряд з енергетичним полем займає площу близько 200 метрів.

Також наголошується, що люди, які перебували в зоні роботи машини часу, швидко гинули, а рослини швидко розкладалися. Саме це стало причиною загибелі п'яти із семи вчених нацистів, які тестували цей пристрій.

За твердженнями ця машина створювала на своїй дзеркальної верхівці образи з минулого.

Нагадаємо, що на цій неделев США був зафіксований вкрай незвичайний захід, який один з американських громадян прийняв за наближення міфічної планети Нібіру.

Раніше в небі над Швейцарією астрофотографом Йораном Стрендей былозапечатлено нібито обличчя прибульця.

17 вересня прихильники конспірологічних теорийзапечатлели, ніби в небі над Британськими островами нависла ніким не доведена планета Нібіру.



Категория: Техника