Кабріолет BMW 8 Series випробували в умовах екстремальних температур


Опубликованно 29.09.2018 03:40

Кабріолет BMW 8 Series випробували в умовах екстремальних температур

Новий BMW 8-Series в кузові кабріолет пройшов «гаряче тестування» в пустелі Мохаве в Каліфорнії. Компанія опублікувала фото передсерійного прототипу з випробувань в Долині Смерті.

В якості полігону для завершального етапу тестування 8 Series ця місцевість була вибрана не випадково. Температура повітря тут перевищує 50 градусів Цельсія. Ще один фактор, з яким довелося зіткнутися систем і механізмів кабріолета - проникає у кожну щілину піщаний пил. Інженери BMW перевіряли працездатність бортової електроніки, датчиків і камер інтелектуальних асистентів, дисплея і клімат-контролю в прототипі, який простояв під палючим сонцем протягом кількох годин. Випробуванням піддалися механізми відкривається м'якої даху. Раніше нова «вісімка» пройшла випробування холодом у Швейцарії, тестувалася на полігоні BMW Group в Мирамасе на півдні Франції і на Нюрбургринзі.

Новий BMW 8-Series Convertible розроблений в тій же стилістиці, що і представлене два місяці тому однойменне купе. У кабріолета така ж масивна шестикутна решітка радіатора, вузькі передні світлодіодні фари і хромовані патрубки вихлопної системи.

За неофіційними даними, кабріолет отримає ті ж агрегати, що і купе: 3.0-літрову рядну «шістку» потужністю 320 л. с.(680 Нм) і новий 4.4 TwinPower Turbo V8, що розвиває 530 к.с. і 750 Нм крутного моменту. Мотори будуть поєднуватися з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу. Крім того, кабріолет укомплектують самоблокується заднім диференціалом і модернізованої гальмівною системою.



Категория: Авто