Кросовер Lincoln МКС отримає нове ім'я


Опубликованно 27.09.2018 15:45

Кросовер Lincoln МКС отримає нове ім'я

Належить Ford компанія Lincoln перейменує кросовер МКС у Corsair. Під цим ім'ям в 2020 році дебютує наступне покоління моделі.

За інформацією Automotive News, новий Corsair вже показали американським дилерам марки в кінці минулого місяця в Орландо разом з оновленим кросовер Ford Escape (Kuga), Explorer нового покоління, електричним кросовером Mach 1, невеликим неназваним позашляховиком і флагманським седаном Lincoln Continental з «суїцидальними» дверима.

Про намір відмовитися від заплутаною номенклатури MK, використовуваної протягом 11 років, компанія Lincoln заявила в кінці 2017 року. За цим послідував ряд перейменувань: MKX став Nautilus, наступник моделі MKT - Aviator, MKS - Continental. Тепер настав час змінити ім'я МКС.

Назва Corsair компанія Ford Motor використовувала в останній раз з 1989 по 1992 рік на «четырехдверке», продавалася тільки на австралійському ринку. За інформацією передплатників сайту Ford Authority у минулому році Ford знову запатентував цю назву.

Оновлений кросовер Lincoln МКС був представлений в листопаді минулого року на автошоу в Лос-Анджелесі. Модель комплектується 2.0-літровим мотором EcoBoost (245 л. с.) або 2.3-литроввым двигуном потужністю 285 к.с. і шестиступінчастим «автоматом».



Категория: Авто