Hyundai представив майже спортивний хетчбек i30 N Line


Опубликованно 27.09.2018 09:06

Hyundai представив майже спортивний хетчбек i30 N Line

Компанія Hyundai представила псевдоспортивную версію хетчбека Hyundai i30 N — i30 N Line. Орієнтовану на європейський ринок новинку підготувало підрозділ Hyundai N.

Hyundai i30 N Line - перша європейська модель марки з оздобленням N Line. Багато стилістичні рішення хетчбек запозичив у i30 N. Відрізнити «псевдоспортивный» хетчбек від повноцінної «зарядженої» моделі можна по передньому і задньому бамперам з характерною для моделей N Line сріблястою декоративною лінією, мелкоячеистой радіаторних гратах, скромному спойлера на п'ятій двері і здвоєному патрубка вихлопної системи, хто змінив два рознесених по різних сторонах. Колісні диски як і раніше 18 дюймів, але в новому дизайні, а замість великого шильдика «N» на радіаторних гратах і передніх крилах красуються написи «N Line».

У салоні обмежилися металевими накладками на педалях і спортивним рульовим колесом з перфорованою опліткою. За доплату можна встановити сидіння з розвиненою бічною підтримкою. Все інше, як у звичайного п'ятидверного i30.

 

Салон Hyundai i30 N Line

1

2

3

4

 

У Hyundai N хетчбеку перенастроювали підвіску і педаль акселератора, встановили збільшені гальмівні диски спереду (16 дюймів замість 15-ти) і взули в шини PS4 Michelin Performance. Моторну гамму i30 N Line склали: 1.4-літровий бензиновий мотор T-GDI потужністю 140 л. с. і 1.6-літровий «дизель» CRDi потужністю 136 л. с. Поєднуються мотори з механічною коробкою передач або семиступінчастим «роботом».

З 140-сильним мотором і механічною коробкою хетчбек розганяється з місця до 100 км/год за 8.9 с. Повноцінний «заряджений» хот-хетч Hyundai i30 N справляється з цим завданням за 6.4 с.

На європейському ринку Hyundai i30 N Line з'явиться до кінця літа. Ціни поки не озвучені.



Категория: Авто