Toyota показала нову «Супру»


Опубликованно 27.09.2018 00:55

Toyota показала нову «Супру»

Компанія Toyota офіційно оголосила про презентації прототипу моделі Supra нового покоління — автомобіль представлять у найближчий уїк-енд на Фестивалі швидкості в британському Гудвуді. Анонс супроводжується фотографіями новинки і деякими технічними даними.

Прототип нової Toyota Cupra має задній привід і укомплектований рядною «шісткою». На фестивалі в Гудвуді закамуфльований прототип «Супры» в червоно-білих кольорах Toyota Gazzo Racing здолає підйом на пагорб в «бойовому» режимі. Автомобілем буде керувати пілот Хервиг Даеннес, а крісло штурмана займе головний інженер проекту Toyota Supra Тетсуя Тада.

На сьогодні відомо, що купе Toyota Supra нового покоління побудована на одній платформі з новим BMW Z4. Автомобілі отримають однаковий двигун (імовірно, потужністю 340 кінських сил і обертовим моментом 500 Нм) і преселективную трансмісію. При цьому у моделей будуть оригінальні налаштування шасі. На ринку Toyota GR Supra Racing з'явиться в першій половині 2019 року.

Змагання з підйому на пагорб проводяться щорічно на території заміського будинку Гудвуд Хаус в Західному Суссексі, Великобританія. Як стало відомо раніше, одним з учасників Гудвудского фестивалю у цьому році стане футуристичний электроболид Robocar, спроектований голлівудським дизайнером Деніелом Саймоном. Трасу протяжністю 1866 метрів з підйомом майже на 93 метри Robocar подолає, рухаючись в повністю автономному режимі і орієнтуючись на трасі за допомогою бортового комп'ютера Nvidia drive PX 2. Автомобіль оснащений чотирма 181-сильними електромоторами і важить 1350 кг Він здатний прискорюватися до 322 км/ч.



Категория: Авто